Tjänster

Vad du än har för behov av städning så kan du anlita oss som ditt städföretag i Stockholm. Vi utför det mesta inom städning och har tjänster som omfattar en mängd storstädningar, så som hemstädning och storstädning, samt flyttstädning för privatpersoner. För företag har vi trappstädning, byggstädning, kontorsstädning med mera.

Våra tjänster omfattar:

Hemstädning Stockholm

Ett välstädat hem är något som du mår bra av och som gör att du trivs i det! Idag är det många som känner att de inte hinner med att själva städa och hålla det ordning hemma. En bra lösning är att boka oss för att utföra städningen du behöver. Vi kommer regelbundet hem till dig och städar ditt hem. Med oss så sparar du tid och får ett hem som är välstädat. Vi ger dig dessutom nöjd kund garanti. Vår städfirma har F-skattsedel och kollektivavtal. Anlitar du oss som din städfirma så kan du själv bestämma hur ofta vi ska komma och städa.

Flyttstädning Stockholm

Om du ska flytta till ett nytt boende finns det en hel del saker att tänka på. Genom att du låter oss göra din flyttstädning så innebär det att du lägga fokus på andra saker. Både du och hyresvärden har högra krav på en flyttstädning och det har vi med, därför kan vi nästan garantera att alla blir nöjda. Vår kompetens inom flyttstädning är mycket hög och vi utför runt 50 stycken per vecka! I en flyttstädning ingår även fönsterputsning samt ett par andra saker. Vi tar heller ingen framkörningsavgift. Boka din flyttstädning två veckor före om du flyttar vid ett månadsskifte, annars 3-4 dagar innan.

Storstädning Stockholm

Nån eller några gånger om året kan det vara skönt att få en storstädning i sin bostad. Att få hela huset eller lägenheten städat och det från golv till tak gör att den vanliga städningen är lättare att hålla efter. Vi erbjuder dig storstädning i Stockholm där vi städar utrymmen och detaljer som inte ingår i den kontinuerliga städningen. Detta kan göras inför att du bokar in oss att komma och utföra hemstädning, eller inför till exempel jul, eller sommaren.

Kontorsstädning Stockholm

Att ha ett välstädat och snyggt kontor är dels bra för trivseln och miljön men även för din hälsa. Ett städat kontor gör att alla medarbetare jobbar på med sina arbetsuppgifter. Se till att du anlitar oss för att göra din kontorsstädning i Stockholm. Då kan du och dina medarbetare fokusera på det som är viktigt för er, nämligen jobbet. Vi erbjuder både små och stora företag att få kontorsstädning, så ofta som ni känner att ni behöver.

Trappstädning Stockholm

Många hus som hyrs ut och ägs av en hyresvärd har även ett eller flera trapphus. Dessa måste städas på ett bra sätt, så att det ska vara inbjudande för de som bor där, så väl för de som ska besöka dem som bor där. Även kontorsbyggnader har trapphus, och då är det av största vikt att dessa blir städade, särskilt om det kommer många viktiga kunder.
Om du vill veta mer ingående om våra tjänster, så ska du se till att kontakta oss, så att vi kan berätta mera. Vi jobbar genom att följa olika checklistor och vi har personal med många års erfarenhet av städning. Vi kan i stort sett garantera att du blir nöjd oavsett vilken av våra städtjänster du anlitar oss för att göra. Om inte, så har du vår garanti att falla tillbaka på. Det går även bra att skicka oss en offertförfrågan via vår hemsida.