Våra tjänster

Hur kan vi hjälpa dig?

Vad du än är i behov av för typ av städning kan du vända dig till oss för hjälp. Vi utför det mesta inom städning och har ett stort tjänsteutbud. Nedan ser du exempel på några av de tjänster vi erbjuder.

Hemstädning

Behöver du hjälp med att städa ditt hem? Det är i så fall en av de många städtjänster vi mer än gärna förser dig med. Antingen kan vi komma och städa en enda gång alternativt då och då när behov väl uppstår, eller så kan vi komma regelbundet. Om du anlitar oss regelbundet är det du själv som avgör hur ofta vi ska komma!

Flyttstädning

En flyttstädning är något som det kan vara extra skönt att kunna få hjälp med. Anledningen till det är att sådana städningar kräver extremt mycket noggrannhet, detta för att man ska kunna lämna över sin bostad eller sitt kontor till de nya ägarna eller hyresgästerna i bästa tänkbara skick!

Storstädning

Ibland kan man få det så stökigt där hemma eller i andra utrymmen att det behövs en riktig storstädning för att få ordning och reda igen. Det är i dessa fall även det något som vi finns här för att hjälpa dig med. Kontakta oss redan idag om det är något som låter lockande!

Kontorsstädning

Bland de kunder som vi vänder oss till ingår andra företag, till exempel sådana som arbetar i kontor. På samma sätt som det är viktigt att ha det rent och städat i sitt hem är det lika viktigt att ha det på sin arbetsplats. Det kan du alltså se till att du får med vår hjälp!