Städfirma med perfektion som mål

Städfirman för kunder baserade i Stockholm

En städfirma som är lätt att ha att göra med

Anlitar du oss kommer du snabbt märka att vi är enkla att ha och göra med. Vi ser nämligen ingen anledning till att man ska göra saker och ting krångligare än vad som är nödvändigt.

Själva jobbar vi med olika typer av checklistor, detta för att kunna se till att alla våra städningar alltid blir utförda på ett korrekt sätt. Exakt hur denna process går till skiljer sig förstås från fall till fall beroende på den typ av städtjänst det handlar om.

Vidare är vi en städfirma som du kan känna dig lite extra trygg med att anlita. Det kan du eftersom vi har en kvalitetspolicy, eller en så kallad nöjd-kund-garanti, som innebär att om du inte är nöjd med vår service kommer vi och åtgärdar det utan någon extra kostnad.

Vi arbetar även utifrån en säkerhetspolicy vars syfte är att du ska kunna känna dig säker med att släppa in oss i ditt hem, på ditt kontor, i din fastighet eller var det än rör sig om. Bland annat följer vi Svenska Stöldskyddsföreningens riktlinjer. Alla våra anställda har vid anställning behövt visa upp utdrag ur belastningsregistret samt skriva på ett sekretessavtal. Dessutom fortsätter vi att med jämna mellanrum göra bakgrundschecker för att kunna försäkra oss att de har rent mjöl i påsen. De bär alltid synliga ID-kort vilka fungerar som bevis på att de lever upp till de krav vi ställer på dem. Med andra ord är vi en städfirma som du inte har något att oroa dig för när du anlitar!

Vi är försäkrade

Vi är även försäkrade och innehar bland annat en ansvarsförsäkring. Dessutom är alla våra anställda försäkrade genom oss.

Vidare är vi en städfirma för dig som föredrar att det i största möjliga mån alltid är samma lokalvårdare som kommer och städar hos dig. Det gör vi eftersom vi har full förståelse för att det kan kännas betydligt bekvämare att släppa in någon man känner igen i exempelvis sitt hem. Dock kan vi inte garantera dig att det alltid kommer vara samma personal, detta på grund av eventuella sjukdomar, semestrar och annat som vi inte kan påverka.

Vi lägger stor vikt vid flexibilitet

Vi utför både regelbunden städning och sådan på engångsbasis. Vi jobbar dels efter förbestämda regler, men kan även komma med flexibla lösningar anpassade efter dina behov. Vi städar åt både privatpersoner såväl som företag, föreningar och andra aktörer.

Anlitar du oss för regelbunden städning är det upp till dig hur ofta du vill att vi ska komma och städa. Fördelen med detta är att du kan få en egendom som både är och kommer hålla sig skinande ren!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.