Om oss på Städnivå AB

Städfirman för kunder som är bosatta i Stockholm

Städnivå AB

Varmt välkommen till oss på Städnivå AB! Vi är en städfirma som alltid jobbar för våra kunders bästa. Vi har funnits med i branschen som en av dess ledande aktörer under många års tid och har därför mer erfarenhet än vad majoriteten av våra konkurrenter ens kommer i närheten av. Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster, detta åt flera olika typer av kunder inklusive privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. För oss spelar det ingen roll vilken typ av aktör det är du representerar eller vad för typ av städhjälp du behöver, vi finns här för dig i vilket fall som helst. Varmt välkommen till att kontakta oss redan idag så ska vi se till att du får den städservice du är i behov av!

Vår personal

Vår personal här på Städnivå AB består av ca 40 nyckelpersoner vilka i många fall har daglig direktkontakt med våra kunder, självklart alltid på ett professionellt sätt. Vi jobbar kontinuerligt med vidareutbildning och har månatliga uppföljningsmöten, både med våra anställda och våra kunder. När det kommer till vår personal är syftet med dessa möten att se till så att de trivs här hos oss samt se om de har någon fråga de skulle vilja lyfta. När det kommer till de kunder som anlitar oss på en regelbunden basis har vi dessa möten för att kunna försäkra oss om att de är nöjda med vår service. Eftersom våra lokalvårdare trivs här hos oss har vi en väldigt låg personalomsättning vilket bidrar till att vår personal har mycket hög kompetens!

Städfirman för dig som är bosatt i Stockholm

Vår adress

Vi på Städnivå AB har Storgatan 104 i Solna som vår adress. Självklart begränsar vi oss inte till att enbart vända oss till kunder i just Solna, utan vi finns tillgängliga för att hjälpa kunder i alla delar av Stockholmsområdet. Tveka därför inte på att höra av dig till oss redan idag om du är baserad i denna del av landet och intresserad av våra tjänster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.